Selecteer een pagina

Disclaimer

www.cityboost073.nl is onderdeel van de gemeente ‘s-Hertogenbosch (www.s-hertogenbosch.nl). We doen er alles aan om deze actueel en juist te houden. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen.

Komt u iets tegen dat fout is of verouderd? Of hebt u ideeën? Stuur dan een mail naar cityboost@s-hertogenbosch.nl

Binnen 2 werkdagen behandelen wij uw melding.

De gemeente ’s-Hertogenbosch en Cityboost nemen uitgebreide maatregelen om zijn computersystemen goed te beveiligen. Toch kunnen ook onze systemen (een) zwakke plek(ken) hebben. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, vernemen wij dit graag van u via informatieveiligheid@s-hertogenbosch.nl

De gemeente ’s-Hertogenbosch handelt uw melding dan af volgens de afspraken die gemaakt zijn in het Responsible Disclosure.

 

Websites en/of bronnen van derden

Via onze website bieden we toegang tot websites en/of informatiebronnen van derden. De gemeente en Cityboost zijn niet aansprakelijk voor de inhoud en het gebruik van de informatie op websites van derden.

 

Auteursrecht

Cityboost (De gemeente ‘s-Hertogenbosch) bezit auteursrecht op alle informatie die via de website opgevraagd kan worden. Dit geldt ook voor onze beeldmerken, logo’s en beeldmateriaal. Het is niet toegestaan om deze informatie zonder schriftelijke toestemming vooraf vanuit commercieel oogpunt te verspreiden of kopiëren. 

 

Contact

Heeft u vragen over deze disclaimer of over andere onderwerpen? 

Neem dan contact met ons op via cityboost@s-hertogenbosch.nl