Selecteer een pagina

SAMEN MAKEN WE ’S-HERTOGENBOSCH EEN STUKJE MOOIER VOOR JONGEREN. JE HEBT MEER INVLOED DAN JE DENKT. ECHT? ECHT! CHECK HIER DE LOPENDE EN UITGEVOERDE IDEEËN.

DIGITALE KLEEDJES MARKT – TESSA PAPAVOINE, 26 JAAR 30 APRIL 2020

Tijdens koningsdag organiseerde Tessa Papavoine een digitale kleedjesmarkt voor Bosche jongeren. Via een facebook pagina, deden meer dan 60 kleedjes mee tijdens deze vrijmarkt.

BEETJE ONDERNEMEN – LAIYAN CHENG FEBRUARI 2020

Een netwerkavond voor startende ondernemers in Den Bosch. Het was een super toffe avond met hele enthousiaste jongeren die hun ideeën deelden en met elkaar zijn gaan sparren en brainstormen.
Al met al een groot succes.

WINTER FEST – SCHAATSBAAN –  WASIMA MUDIAN DECEMBER 2019

Een schaatsbaan voor jongeren tijdens de kerstvakantie op west. Wasima wilde altijd een evenement organiseren, en dat is haar gelukt. In de kerstvakantie stond er een gezellige schaatsbaan op west. 

STUDENTEN HANDBALTOERNOOI – RUTH VAN HEERBEEK, 22 JAAR | 2019

“We organiseren graag een kleinschalig handbaltoernooi voor studenten in (en uit de omgeving van) ‘s-Hertogenbosch. Zo willen we studentensport meer onder de aandacht brengen en meer studenten laten sporten!”

RIJDENDE MOESTUIN – MARIJE BLEIJLEVENS, 22 JAAR |  2019

”Het lijkt mij enorm gaaf om mensen meer te leren over de herkomst van voedsel. Dat het niet alleen uit de supermarkt komt maar echt groeit aan plantjes en bomen. Daarom wil ik graag mensen de kans geven om een moestuin te beginnen.Om mensen (kinderen, jongeren of juist ouderen) hier de kans toe te willen geven wil ik een bakfiets aanschaffen met daarin alle benodigdheden voor het aanleggen van een moestuin. Marije heeft al heel veel moestuintjes mogen aanleggen!

LHBT+ LOLLIES –  SARA VLEMMINGS / 2019

“Mijn idee was om op bepaalde lolly’s in de kantine uit te delen. Gratis bij een consumptie of als je er gewoon langskomt. Op de lolly’s komen vragen te staan over LHBTQ+. Hiermee wil ik bewustwording creëren voor LHBTQ”.

GRAFFITI OP DE TENNISVERENIGING – THOM RIJNBERG, 28 JAAR | 2019

”Al een tijdje is onze jeugd tennisbaan een treurige bedoeling. Er zijn wel ideeën, maar deze komen nog niet tot uitvoering. Ik wil graag meer jeugd aan het tennissen krijgen, het liefst op onze tennisbaan. Mijn idee is daarom om de muur te laten verven en de omgeving opfleuren voor en door leden en jeugd.”

WAT IS
JOUW IDEE?