Selecteer een pagina

Cityboost Awards

Laat je stem horen bij cityboost! Wat vindt jij het beste idee?

Padel tennis

Een nieuwe, gave, snelle en vooral laagdrempelige sport. Het is makkelijk te leren en echt voor iedereen te doen. Op een gave avond met demo wedstrijd en instructies, kunnen jongeren leren hoe deze sport werkt.

Stemmen gesloten

Zuiderplasloop

Eindelijk een hardloopevenement waar iedereen aan mee kan doen. In teams van 4 rennen deelnemers op een parcours van 4,5 km waarbij je ook op een mee-mover kan mee steppen. Of de diehards kunnen gewoon hardlopen op 7,5 of 15km.

Stemmen gesloten

Colorrun

In de wijk Noord gaat de colorrun plaats vinden. Over 3 of 5 km rennen de deelnemers door de wijk en worden daarbij versierd met supermooi kleurrijk poeder.

Stemmen gesloten

OETELrun

Deze route zal bestaan uit verschillende afstanden waarin de deelnemers in hun kiel door een versierd park rennen met een DJ die ook nog eens de beste carnavalshits draait. Zo wordt carnaval op een toffe en gezonde manier gevierd.

Stemmen gesloten

Wijkvoetbal toernooi

Voetbal is onder de jongeren nog steeds de nummer 1 sport! Dit voetbaltoernooi zal een battle worden tussen de wijken. Elke wijk in Den Bosch levert één team. Deze teams gaan in toernooi vorm tegen elkaar spelen. Uiteindelijk hebben we dan het beste team van Den Bosch!

Stemmen gesloten

Oeteldonkse obstaclerun

Een obstaclerun van 7 km met als thema carnaval, en niet zomaar carnaval, maar Oeteldonk! In teams, met ludieke namen, kunnen brugklassers straks een uitdagende route lopen.

Stemmen gesloten

Beweegroute Den Bosch centrum

Deze route gaat mensen aanzetten om meer te bewegen en dat gewoon in het centrum van Den Bosch. Door gebruik te maken van het bestaande straatmeubilair en de omgeving kan iedereen straks gezond door de stad bewegen.

Stemmen gesloten

Glow with the Flow

Een supergaaf evenement in het donker met een stormbaan die verlicht is door black-light. Hier combineer je sportiviteit met een feestvibe.
.

Stemmen gesloten

Politieke pubquiz

Maak Bossche jongeren meer bekend met de politiek met deze digitale pubquiz voor middelbare scholieren, MBO’ers en HBO’ers. Samen met PJO’s en bekende politic wordt de kennis getest en leren ze waarom een interesse in politiek nu zo belangrijk is.

Stemmen gesloten

Première Home Alone

Wanneer de Nederlandstalige versie van Home Alone er is, gaan wij met een groep een echte filmpremière organiseren, met de stemacteurs en alle jongeren die deze film willen en moeten zien.

Stemmen gesloten

Bossche Studententour

Dé tour voor eerstejaars studenten om verliefd te worden op de mooie stad Den Bosch. Ze maken kennis met de historie, de mooie plekjes en met de Bossche gezelligheid.

Stemmen gesloten

Bossche Talent School

“Wij organiseren de Bossche Talentschool, een leuke week waar je je talenten kunt ontdekken, nieuwe mensen kunt leren kennen en nieuwe dingen kunt beleven!” 

Stemmen gesloten